💙 Valentine Offer: 30% OFF + Free Shipping

Återbetalningspolicy


Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du har fått din vara.

För att vara berättigad till en retur måste varan vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också kvittot eller bevis på köpet.

För att påbörja en retur kan du kontakta oss på support@bavlio.com Om din retur accepteras skickar vi dig en returfraktetikett samt instruktioner om hur och vart du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss vid frågor om returer på support@bavlio.com.

Skador och problem
Inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och åtgärda det.


Undantag/artiklar som inte kan returneras
Vissa typer av artiklar kan inte returneras, som lättfördärvliga varor (t.ex. mat, blommor eller växter), anpassade produkter (t.ex. specialbeställningar eller personliga artiklar) och varor för personlig vård (t.ex. skönhetsprodukter). Vi tar inte heller emot returer för farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar om din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.


Byten
Det snabbaste sättet att se till att du får det du vill ha är att returnera den vara du har, och när returen är godkänd gör du ett separat köp för den nya varan.


Återbetalningar
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat din retur och låter dig veta om återbetalningen har godkänts eller inte. Om den godkänns får du automatiskt pengarna tillbaka på din ursprungliga betalningsmetod. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller ditt kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också.